28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Жовтень » 28 » 30 жовтня — День автомобіліста і дорожника!
11:42
30 жовтня — День автомобіліста і дорожника!

Шановні автомобілісти, дорожники та перевізники Олександрійського району! 
Олександрійська районна державна адміністрація та Олександрійська районна рада щиро вітають Вас із професійним святом — Днем автомобіліста і дорожника.
Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства.
Вітаємо всіх, хто вірний професійному обов'язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті. Ви керуєте різними машинами, але всі ви — на одному шляху. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.
Щиро бажаємо усім автомобілістам Олександрійського району та України, працівника автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 450 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0