28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Грудень » 8 » День народовладдя – свято всієї країни
07:13
День народовладдя – свято всієї країни

 

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулися 7 грудня в районному Будинку культури. У святковій залі зібрались сільські, селищні голови, представники виконавчих комітетів, депутати сільських і селищних рад. На обличчях радість і задоволення від небуденної нагоди побачити колег, розділити разом урочисту мить професійного свята.

 

Серед представників громад і посадовці Олександрійської районної влади – Богдан Куруп, голова районної державної адміністрації та Ольга Коріненко, голова районної ради. Вони теж радіють можливості сказати своїм колегам – народним обранцям - небуденні слова: сьогодні спільне свято -  День народовладдя. Звертаючись до самоврядців, вони дякують їм за  ефективність вирішення місцевих проблем та  спільні кроки у напрямку розбудови територій та всього району.

 

«Місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади. Саме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади», - підкреслив Богдан Куруп. Він подякував лідерам сільських територій за спільну роботу на благо розвитку Олексадрійщини, а також за самовідданність, відповідальність і професіоналізм у реалізації намічених планів і задумів на користь громад. Побажав усім і кожному благополуччя на рідній землі і вдячності від людей.

 

«Відомо, що без розвитку сільських територій не  може розвиватися область та вся країна, тому ваша робота надзвичайно відповідальна і важлива. Ви першими виконуєте завдання, що ставлять перед вами люди», - продовжила думку голови РДА Ольга Коріненко. Вона підкреслила значимість сільських і селищних голів на теренах району, які  завжди, в усіх життєвих випадках залишаються провідниками своїх громад, і висловила  вдячність за те, що свої  функціональні  обов’язки   виконують вони на відмінно. Про це свідчать, за її словами,  здобутки району в соціальній сфері та інфраструктурних проектах.

 

«Ремонтуються заклади освіти, медицини, культури, дороги місцевого значення, - сказала голова ради. – Втілюються в життя різноманітні державні й міжнародні проекти з енергоефективності,  соціальні програми, що покликані спростити життя трудівників села та поліпшити якість послуг, що надаються закладами бюджетної сфери. За це усім вам щира вдячність, - підкреслила О. Коріненко.

 

Свої слова посадовці районної влади підкріпили урочистим нагородженням представників місцевого самоврядування. З  нагоди свята та за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально – економічного розвитку підвідомчих територій велика когорта самоврядців відзначена подяками, Грамотами, Почесними грамотами Олександрійської районної державної адміністрації та районної ради. Нагородження відбувалося під щирі оплески колег та однодумців. Та найбільшу емоційну підтримку від присутніх отримав Ізмайлівський сільський голова Микола Сироватка. У місцевому самоврядуванні він майже 27 років і по праву вважається найдосвідченішим лідером сільської громади. Саме за це колеги – сільські голови обрали його своїм старостою. Тож не випадково, а точніше, цілком заслужено   під час урочистостей зал нагородив Миколу Павловича тривалими і найгучнішими оплесками. Цей момент був по – особливому щемливий.

 

А далі була концертна програма. Тримаючи в приємному полоні своїх глядачів більше години, артисти дарувала винуватцям свята зворушливі пісні і самобутні танці, а на додачу -     позитивні емоції  та  порцію реального  щастя. Глядачі не шкодували своїх долонь, аплодуючи молодим виконавцям, солістам Будинку культури Аліні Сорокун, Богдану Шевченку, Сергію Андрейченку, Марині Розці та маленьким танцюристам хореографічного колективу «Авантюрин» (керівник Н. Козинець).  За високу виконавську майстерність зал дякував оплесками  і ведучим програми Олександру Яшному та Юлії Аушевій – Богач.

 

Сповнені високих почуттів,  глядачі  залишали концертну залу у гарному святковому настрої та з приємним відчуттям, що День народовладдя -  свято всієї країни.

 

 

 

 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 427 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0