28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Червень » 2 » Дорога до зірок
09:55
Дорога до зірок

2 червня 2017 року у Новопразькому НВК відбулося урочисте відкриття VІ Літньої Астрономічної школи «Сузір’я», мета якої – розвиток та стимулювання зацікавленості дітей до вивчення наук природничого циклу, підтримка обдарованої молоді. Навчалися  та відпочивали в Астрошколі учні Олександрійського та Компаніївського районів.

Організаторами змістовного дозвілля в Астрошколі були відділ освіти райдержадміністрації (начальник Полтавець О.О.), колектив Новопразького навчально-виховного комплексу (директор Мітленко Л.А.) і Олександрійська районна рада в особі голови Коріненко О.А., яка всіляко підтримує обдаровану молодь і сприяє тому, щоб талановиті діти мали можливість реалізувати свої здібності.

Програма роботи Астрошколи була насичена та цікава. Проведено різноманітні заходи: робота над проектами «Зоряна подорож» і «Створення карти зоряного неба»; гра–квест «Скарби зоряного неба», заняття з робототехніки.

Незабутні враження отримали школярі після відвідування Дніпровського планетарію та Музею космонавтики при Національному Аерокосмічному Центрі молоді ім.О.Макарова, де вони брали участь у майстер-класах зі STEM-освіти і змаганнях квадрокоптерів.

На завершення Літньої Астрошколи для учасників відбулася концертна програма та «Вогнище дружби».

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 524 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0