28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Дорогі земляки!
11:20
Дорогі земляки!

14 жовтня одночасно переплітаються три знаменні для українського народу дати — Покрова Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисника України.
Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів свято Покрови Пресвятої Богородиці духовно об'єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на нашій землі.


Козаччина ж завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво — звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія й оберіг.
14 жовтня, святом захисника України, ми вшановуємо мужність та відданість тих, хто відстояв рідну землю у воєнні роки, хто зараз охороняє її волю, честь і незалежність. Любов до України, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів — запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам!
Тож щиросердно зичимо всім миру, щастя, здоров'я, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля світової слави України.

З повагою

Голова районної державної                                    Голова районної ради

адміністрації

Б. КУРУП                                                                           О. КОРІНЕНКО


 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 407 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0