28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Червень » 1 » Фестиваль «Перлини Олександрійщини» згуртував здібних і обдарованих дітей
07:57
Фестиваль «Перлини Олександрійщини» згуртував здібних і обдарованих дітей

Щорічний фестиваль «Перлини Олександрійщини», присвячений талановитим, обдарованим, успішним дітям нашого краю стартував сьогодні біля стін Олександрійської районної державної адміністрації. Під час святкового заходу віншували справжніх перлинок - переможців обласних, всеукраїнських, міжнародних фестивалів, конкурсів, змагань та олімпіад.

З урочистим словом до присутніх звернувся керівник апарату райдержадміністрації Олександр Лисенко, голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко та начальник відділу освіти Олена Полтавець.

Відкрили фестиваль урочисто танцювальною програмою і святковим флеш-мобом, по завершенню яких учасники запустили в небо повітряні різнокольорові кульки з різними побажаннями. А далі урочистою ходою діти рушили містом до районного будинку культури, де відбулося основне дійство. Прямували у супроводі інструментального оркестру Новопразької музичної школи.

А от уже на території РБК на них чекала кількагодинна розважально-ігрова програма та майстер-класи, які проводили керівники гуртків ЦДЮТ та Новопразького БДЮТ.

І нарешті -  офіційна церемонія нагородження та концертна  програма. 80 юних олександрійців отримали з рук голови Олександрійської райради Ольги Коріненко та начальника відділу освіти Олени Полтавець подяки та грошові винагороди.

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 600 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0