28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Грудень » 20 » Головна ялинка району засяяла вогнями
14:32
Головна ялинка району засяяла вогнями

Увечері 19-го грудня у День Святого Миколая на площі перед будівлею районної державної адміністрації урочисто відкрили головну ялинку району - високу і розкішну з яскравими гірляндами та іграшками.  Біля новорічної красуні зібралися працівники районної ради, райдержадміністрації та її структурних підрозділів разом з дітками та онуками.

 

Присутніх на святі привітали голова райдержадміністрації Богдан Куруп та голова районної ради Ольга Коріненко. Вони побажали всім здоров’я, добробуту, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, здійснення мрій та гарного настрою, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів.

 

Завдяки яскравій новорічній виставі, яку підготували працівники районного Будинку культури, присутні отримали масу гарних та позитивних емоцій. Ігри та розваги, танці та веселощі Діда Мороза і Снігуроньки, а ще Баби Яги, яка хотіла нашкодити,  відмінивши святкове дійство - чого тільки не було цього дня біля районної ялинки. Дітки дарували всім присутнім підготовлені ними поетичні рядки.

 

Звеселяли своїм співом і юні виконавиці - Анна Фіртич з села Войнівки і Дарія Руденко із села Косівки. Та найщасливіша мить була для дітлахів, коли Дід Мороз із Снігуронькою роздавали їм подарунки. Під гомін та гучні заклики запалали вогні новорічної красуні, яка радуватиме око жителів та гостей міста протягом всіх новорічних свят.

 

 

 

 

 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 411 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0