28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Нова Прага святкувала
07:14
Нова Прага святкувала

14 жовтня у Новій Празі відзначали низку свят, серед яких 298-річчя рідного селища. На гостини до новопразьців завітали почесні гості: народний депутат України Анатолій Кузьменко, голова райдержадміністрації Богдан Куруп, голова районної ради Ольга Коріненко. Центр селища вабив його мешканців музичними акордами, виставками робіт Будинку дитячої та юнацької творчості та усіх навчальних закладів Нової Праги, які до всього організували жваву торгівлю на святковому ярмарку. До послуг земляків юні продавці пропонували здобу, торти, пироги, бутерброди, овочі, фрукти. Далі святкове дійство продовжилося біля сцени, з якої лунали співочі голоси місцевих аматорів із Будинків культури №1 та №2, музичної школи та школяриків.

А поки всі гості насолоджувались чудовим концертом, для них вже готувалися святкові столи, з гарячою кашею, оладками та дерунами, шашликами, варениками. Близько трьохсот новопразьців смакували пригощаннями.

Та яке ж то свято без подарунків?! Почесний гість Анатолій Кузьменко, зокрема, подарував для місцевої амбулаторії сертифікат на придбання електрокардіографа. Для зручності селищної громади за кошти місцевого бюджету придбали і вже встановили п’ять зупинок, ще дві, як дарунок новопразьцям – від ТОВ «УкрАгроКом». Про це зазначила селищний голова Ольга Горбенко.

Свято вдалося на славу. Про це свідчив гарний настрій і чарівні посмішки новопразьців.


Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 653 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0