28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Грудень » 6 » Привітали військовослужбовців з 25-ю річницею Збройних сил України
15:03
Привітали військовослужбовців з 25-ю річницею Збройних сил України

 

6 грудня 2016 року з нагоди святкування 25-ї річниці Збройних Сил України у військовій частині А-1405 відбулися урочисті заходи, участь у яких взяли голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп та голова районної ради Ольга Коріненко.

 

Гості сердечно привітали зі святом весь особовий склад військової частини, працівників та службовців, ветеранів. У вітальній промові було відзначено, що сьогодні військовослужбовці частини демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку, своєю напруженою службою і працею забезпечують високу бойову та мобілізаційну готовність. Захисникам побажали добра та злагоди, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, подальших успіхів у почесній і відповідальній справі зміцнення обороноздатності та захисту нашої Батьківщини – України.

 

Доблесть та честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії, а українські військовослужбовці зберегли її та примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

 

В рамках заходу від імені Олександрійської районної державної адміністрації та районної ради кращим військовослужбовцям вручили грамоти за вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, високі показники в бойовій підготовці, зразкову військову дисципліну.

 

 

 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 397 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0