28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Листопад » 21 » Шановні жителі Олександрійщини!
12:54
Шановні жителі Олександрійщини!

21 листопада — День Гідності і Свободи.

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає у собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

У День Гідності та Свободи ми низько вклоняємося всім захисникам української державності, подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього.

Шануймо і пам’ятаймо наших героїв земляків- Максима Озерова, Олександра Лупаїну, Віталія Костюка, Артема Пойду, Дениса Хрієнка, які загинули  під час АТО  захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.  Герої не вмирають!

Давайте будемо гідними нащадками борців за свободу України та разом розбудовуватимемо сильне демократичне суспільство, в якому на всіх рівнях дотримуватимуться ідеалів справедливості, пануватиме закон і порядок.

Сьогодні, в День Гідності та Свободи від щирого серця бажаємо усім  добра, злагоди і непохитної віри, що ми все зуміємо зробити як вільний і великий народ на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

З повагою

Голова районної державної адміністрації                       Голова районної ради

                    Б.КУРУП                                                      О.КОРІНЕНКО                                                

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 376 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0