28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Січень » 7 » Виїзна нарада сільських, селищних голів і закриття зимового табору «Патріот»
10:35
Виїзна нарада сільських, селищних голів і закриття зимового табору «Патріот»

Відповідно до плану роботи Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради 6 січня 2017 року за участі голови районної державної адміністрації Богдана Курупа та голови районної ради Ольги Коріненко проведено виїзну нараду з сільськими, селищними головами  на території с. Косівка.

 

На початку наради  Косівський сільський голова Горбань Олександр Михайлович ознайомив колег із роботою сільської ради щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села та  роботою закладів соціальної сфери, а саме сільського будинку культури та дошкільного навчального закладу «Сонечко».

 

Також учасники наради ознайомились з роботою Косівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та стали учасниками закриття зимового табору «Патріот» з денним перебуванням школярів.

 

Під час виїзного засідання селищні та сільські голови мали можливість пересвідчитися, як багато позитивного можна зробити у тісній співпраці місцевого бізнесу, органів місцевого самоврядування та територіальної громади.

 

 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 459 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0