28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Червень » 6 » Закриття табору «ПАТРІОТ»
13:04
Закриття табору «ПАТРІОТ»

З 29 травня 2017 року вперше в Україні, за фінансової підтримки ТОВ «УкрАгроКом» (Павло Фесюк), ПАТ «Шарівське» (Віктор Кузьменко), ТОВ «Колос» (Віктор Замковий, Любов Замкова), протягом п’яти днів проведено табір цілодобового перебування «ПАТРІОТ»  сільськогосподарського напрямку на базі Шарівського НВК.

30 учнів з п’яти районів Кіровоградської області мали змогу не лише відпочити, а й поглибити свої знання у сільськогосподарській     галузі.

Під час зміни діти відвідали  МТК «Петриківське молоко», елеватор ПАТ «Шарівське», завод «Ельворті» м.Кропивницький, завод «Королівський смак» та ГЕС м.Світловодськ. Також з учасниками табору проведено профорієнтаційну роботу в Національному політехнічному університеті міста Кропивницького.

У таборі «ПАТРІОТ» діти відпочивали на  дискотеках-шоу, які проводили районний будинок культури і студія «PRAZDNIK», відвідали футбольний матч «Олександрія - Шахтар».

Педагогічним колективом Новопразького НВК проведено цікавий науковий пікнік з елементами фізики і хімії. Діти на власні очі побачили розмаїття  сфер діяльності  людини для реалізації власного потенціалу.

Для того, щоб хліб потрапив на стіл  кожної родини, існує тривалий процес. Треба зорати поле, посіяти зерно, скосити жито чи пшеницю, змолоти їх на муку, а потім вмілими руками замісити тісто і випекти  хліб. Саме це і зробили дівчата-патріотівці в останній день та пригостили свіжовипеченим запашним хлібом: народного депутата України Анатолія Кузьменка, депутата Кіровоградської обласної ради, виконавчого директора ТОВ «Шарівське» Віктора Кузьменка, голову Олександрійської районної ради Ольгу Коріненко, помічника народного депутата Олену Святець, Шарівського сільського голову Людмилу Банул та начальника відділу освіти районної державної адміністрації Олену Полтавець. Шановані гості вручили дітям подарунки і сувеніри, які вони повезли до своїх шкіл.

Так, за ці п’ять днів діти отримали багато інформації. Організатори та спонсори цього заходу, впевнені, що все це було недаремно, оскільки ми вже знаємо, що серед 30 учнів буде 3 агрономи, 5 програмістів, 4 кухарі, 3 водії, які впевнені, що обрана ним професія  не легка, але  почесна  та необхідна.

Соціальне партнерство  здійснено за участі голови Олександрійської районної ради Ольги Коріненко. Саме завдяки їй табір «ПАТРІОТ» об’єднує дітей нашого та  інших районів.

Окрема подяка колективу Шарівського НВК на чолі з директором Оленою Малихіною.

Піднесений настрій та відповідальність  - це про  вихователів Андрія Щербину, вчителя Головківського НВК, Віталія Шаповала, вчителя Шарівського НВК, Людмилу Пономаренко, педагога-організатора Федірківського НВК та начальника Табору Аліну Козел, заступника директора з виховної роботи Шарівського НВК.

Новатором-організатором у цьому напрямку виховної діяльності став відділ освіти райдержадміністрації, який постійно  набирає обертів  і терпіння для реалізації планів у майбутньому.

$IMAGE4$

Переглядів: 433 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0