28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2020 » Листопад » 21 »  21 листопада – День Гідності та Свободи
08:57
 21 листопада – День Гідності та Свободи

Шановні жителі Олександрійщини!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи - символ боротьби, перемоги і єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу, вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які захищали кордони нашої держави на Сході України. Усіх тих, хто не тільки силами, а й втраченим життям продемонстрував своє бажання жити у вільній, демократичній, суверенній державі! Залишаючись у пам’яті народу назавжди, вони - наш  приклад та наша гордість! Віддаючи життя за Свободу, Гідність та Незалежність, вони вказали шлях, яким ми сьогодні йдемо і не маємо права звернути з нього.

Цей день назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації. Події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє. Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо учасників національно – визвольної  боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках  краян, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Керівник апарату                                                         Голова районної

районної державної адміністрації                             ради

Олександр ЛИСЕНКО                                                 Ольга КОРІНЕНКО

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 143 | Додав: lysak_ds | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0