28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2012 » Квітень » 26 » Фінальні змагання депутатів
16:28
Фінальні змагання депутатів

25 квітня у мальовничому с. Головківка на базі стадіону «ГОЛовківський» пройшли фінальні змагання І міськрайонної спартакіади серед депутатів міської та районної рад Олександрійського району. До участі сумлінно готувалися всі її учасники, адже лише найазартнішим, найсміливішим і найактивнішим депутатам районної та міської  рад випала честь представити свої громади на цих змаганнях.На них були присутні секретар міської ради Вікторія СТАВИЦЬКА, голова райдержадміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО, голова районної ради Михайло БОЙКО, голова Олександрійської міської організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Валерій КУРГАНОВ, головний суддя Григорій ПАСТУХ.

Як завжди, урочисто гостинно і оригінально зустрічала гостей районна влада. Після відкриття спартакіади голова районної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО звернувся з вітальним словом до учасників, гостей та вболівальників змагань. Побажав усім здоров’я, успіхів у спортивних досягненнях та висловив впевненість у тому, що і надалі представників органів районної та міської влади будуть об’єднувати не лише здоровий спосіб життя, спільна участь у змаганнях, а й співпраця щодо розвитку і покращення умов життя громади Олександрійщини. Від імені голови райдержадміністрації кожен учасник змагань отримав вітальну листівку, а секретарю міської ради Вікторії СТАВИЦЬКІЙ за народною традицією вручили коровай, тільки цього разу він був дбайливо виготовлений із цукру працівниками Олександрійського цукрового заводу. А також на згадку чудову картину із солоного тіста, зроблену майстринею з району.

До того ж сама природа -  весняне сонячне тепло та розквіт зелені навколо - сприяла бадьорому настрою, спортивному запалу і прагненню до перемоги.

Програма змагань включала два види спорту: міні-футбол та більярд.

У напруженій і  динамічній боротьбі з міні-футболу першість виборола команда депутатів районної ради з рахунком 6:3.

У змаганнях з більярду - гри виважених і мудрих - брали участь по два представники кожної команди. Захищати честь своєї команди виявили бажання не лише депутати, а й голова районної ради Михайло БОЙКО. Гра відбувалася по колу. Найкращим став Олександр АТРОЩЕНКО - депутат міської ради, ІІ місце зайняв Станіслав ЛУМ’ЯНИК – депутат районної ради, ІІІ -  дісталося Ігорю ЄРМОЛЮКУ- депутату міської ради.

У номінації «Кращий воротар» - Андрія УДОДА (районна рада); «Кращий гравець» - Дмитра ДЕРЕВ’ЯНКА (міська рада); та у номінації «Найдосвідченіший і наймудріший учасник» -  Михайла БОЙКА (районна рада) та Валентина МЕЛЬНИКА (міська рада) відзначили пам’ятними подарунками.

Зарезультатами міськрайонної спартакіади, оголошеними головним суддею, І місце в командному заліку посіла команда депутатів Олександрійської районної ради,ІІ  - команда депутатів Олександрійської міської ради. Учасників спартакіади нагороджено кубками, грамотами та медалями.

По завершенні змагань голова районної ради Михайло БОЙКО і секретар міської ради Вікторія СТАВИЦЬКА випустили у повітря низку жовто-блакитних кульок, як символ того, що ця спартакіада стане традиційною.

А підтвердженням того, що головківці - справжні українські господарі став виїзний шинок, у якому ошатно вбрані у вишиванки чоловіки та жінки пригостили всіх учасників, гостей змагань смачним кулішем.

Тож крім проведеного часу з користю для здоров’я, отриманих подарунків на згадку, всі присутні отримали море позитиву, яскравих вражень та енергії.


















Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 1128 | Додав: makarenko_sd | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0