28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2011 » Вересень » 1 » Особливе свято
15:41
Особливе свято
День знань – особливе свято. Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Особливим було і цьогорічне 1 вересня в учнів, батьків, вчителів Куколівської школи. Для когось сьогодні було свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками, а для когось воно справді було величним – для тих, хто перший раз переступив поріг школи.
Урочисту лінійку, присвячену святу Першого дзвоника, відкрила директор Куколівської школи Панасенко Юлія Миколаївна. Вона привітала всіх присутніх з початком навчального року, побажала здоровя, успіхів, а також подякувала вчительському колективу, учням, батькам і спонсорам школи за розуміння, підтримку і співпрацю.
А гості, які завітали до Куколівської школи, не лише звернулися до всіх винуватців свята з привітними, щирими словами, а й вручили подарунки, такі необхідні школі. Голова районної ради Бойко Михайло Сергійович від імені районної влади вручив для їдальні духову шафу, директор ТОВ «Степ» Замрика Геннадій Миколайович придбав комп’ютерний клас, голова місцевого осередку Партії регіонів Петренко Валентина Іванівна зачитала вітальну адресу від імені голови районної державної адміністрації, голови районної організації Партії регіонів та вручила першокласникам подарункові набори. З вітальним словом звернулася сільський голова Горбань Галина Павлівна.
Маємо надію, що сьогоднішній бадьорий, піднесений і впевнений настрій супроводжуватиме  всіх школярів Куколівської школи протягом всього навчального року. І щоб всі вони такими ж веселими, здоровими, щасливими і повними сил зустрілися наступного року.





Переглядів: 1070 | Додав: makarenko_sd | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0