28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2020 » Грудень » 4 » Привітали військовослужбовців з Днем Збройних Сил України
09:00
Привітали військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

День Збройних Сил України – це свято тих, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність.

Напередодні свята, 4 грудня 2020 року, в залі засідань районної державної адміністрації з професійним святом військовослужбовців привітали перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Коваль і голова районної ради Сергій Ракута.

У вітальній промові керівники району відзначили, що сьогодні військовослужбовці демонструють високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку, своєю напруженою службою і працею забезпечують високу бойову та мобілізаційну готовність. Подякували захисникам за мужність та героїзм, проявлені під час захисту цілісності й суверенітету держави та побажали усім міцного здоров’я, незламної волі, надійного родинного тилу, мирного неба над головою та спокою на українській землі.

З вітальним словом до військoвoслужбoвців, учасників АТО, ветеранів і волонтерів звернувся військовий комісар Олександрійського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Балабуха, висловивши щирі слова подяки тим, хто в усі часи несе нелегку службу, і районній владі за постійну всебічну підтримку.

За сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у справу забезпечення обороноздатності держави та з нагоди Дня Збройних Сил України Грамотою Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради нагороджено:

Балабуху Олександра Сергійовича, військового комісара Олександрійського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника;

Колєсніка Геннадія Валерійовича, заступника військового комісара-начальника мобілізаційного відділення Олександрійського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майора.

Михайлика Олександра Олександровича, учасника бойових дій в зоні АТО.

Подяку Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради оголошено:

Баштанюку  Артему Андрійовичу, учаснику бойових дій в зоні АТО;

Янушину Денису Володимировичу, учаснику бойових дій в зоні АТО;

Бузиновському Юрію Валерійовичу, учаснику бойових дій в зоні АТО;

Нечипоренку Олегу Миколайовичу, учаснику бойових дій в зоні АТО;

Іванову Олександру Віталійовичу, учаснику бойових дій в зоні АТО;

Лозовому Сергію Миколайовичу, учаснику бойових дій в зоні АТО.

Лавренюку Олександру Миколайовичу, старшому офіцеру мобілізаційного відділення Олександрійського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, лейтенанту.

У свою чергу, голова спілки «Захисники України Олександрійщини» Олександр Михайлик відзначив керівника апарату райдержадміністрації Олександра Лисенка за вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, активну життєву позицію та зміцнення ветеранського руху.

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 191 | Додав: lysak_ds | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0