28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2020 » Грудень » 31 » Привітання з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!
08:50
Привітання з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Шановні жителі Олександрійщини!

Щиросердечно вітаємо вас з наступаючим Новим роком та світлим Різдвом Христовим!

У ці святкові дні ми перегортаємо ще одну сторінку нашої історії. Історії держави, Олександрійщини, кожного з нас. Так уже повелося, що під завісу року нинішнього й у переддень прийдешнього згадуємо ключові події останніх дванадцяти місяців та дякуємо Всевишньому за добрі дні прожитого року. Дякуємо один одному за щоденну працю задля сьогодення та щасливого майбутнього!

Ми прожили цей рік на одному диханні як єдина українська родина. Рік, що завершується, збагатив усіх нас новим досвідом та згуртував навколо спільних цілей, адже він був сповнений різноплановими подіями та викликами, важкими випробуваннями, які безповоротно змінили наше життя. 2020 рік розділив час на до пандемії і той, в якому ми змушені існувати в одному просторі із коронавірусною інфекцією. У цей важкий для всього світу час ми тримаємо дистанцію, але не відвертаємось один від одного. Новий рік і Різдво – яскраві свята, які вселяють надію і віру в себе, у свої сили, надихають на успіх та здійснення найзаповітніших мрій.

Переконані, що новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні. Головне – пам’ятати, що наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці. Тож давайте вірити в себе, самовіддано працювати задля своїх родин й усього Олександрійського району – лише разом ми зможемо подолати ті виклики, що ставить перед нами життя. Висловлюємо вдячність усім його жителям за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм. Нашим захисникам-військовим, і особливо тим, хто зустрічає свята на передовій – низький уклін та щира вдячність за мужність і високий патріотизм.

Нехай з останніми хвилинами старого року вас покинуть життєві труднощі та негаразди, а Новий 2021 рік буде щедрим на гарні події, позитивні зміни, професійні здобутки та нові досягнення. Ми щиро віримо в те, що 2021 рік принесе в кожну родину достаток і добробут, виправдає всі надії, обдарує щедрою долею, міцним здоров’ям, щастям, любов’ю і затишком в оселях, додасть невичерпної енергії для здійснення усіх гарних задумів і сподівань.

Хай панує у душах Віра, Надія та Любов. Щасливих і веселих свят!

 

Перший заступник голови                                           Голова районної

районної державної адміністрації                              ради

Юрій КОВАЛЬ                                                                Сергій РАКУТА

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 254 | Додав: lysak_ds | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0