28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Сергій Макаренко: Тільки разом можна успішно виконувати програму «Будуймо Олександрійщину разом!»
16:53
Сергій Макаренко: Тільки разом можна успішно виконувати програму «Будуймо Олександрійщину разом!»
Довгоочікувана радість у жителів села Бутівське. Знакова подія не тільки для сільчан, а й для історії соціального розвитку нашого району. Відповідно до програми «Центральний регіон – 2015. Будуймо Олександрійщину разом!» відкрито дитсадок в приміщенні місцевої школи. На свято до бутівчан прибули поважні гості з району, які теж брали безпосередню участь у всіх роботах, щоб малеча села виховувалася й зростала здоровою, щасливою на радість і добро батькам у власному, затишному закладі. На урочистості завітали й батьки діток, бабусі. Гостей зустрічали й опікували малят учні й педагоги школи, вихователь дошкільної групи Любов Іванівна Мудрак. Всі у вишиванках, з хлібом-сіллю. Гостям прикріпили символ свята – вишиванку-рушничок. Яна Іванушенко дарувала пісню про Україну, про щасливу долю, а Крістіна Мармаза та Вова Купрієнко вручили першим особам хліб-сіль на гарно вишитому рушнику. Під музичний супровід і арку з рушників всі учасники урочистостей пройшли на територію дитсадка і там пройшло святкове, чарівне дійство народження нового дитячого закладу.
Відкрив свято перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Згама. Він підкреслив, що сьогоднішню подію сільчани чекали більше 19 років. Приємно було Віталію Миколайовичу проінформувати присутніх, що з ініціативи голови райдержадміністрації Сергія Кузьменка, їх команді разом з Костянтинівською сільською радою, за підтримки спонсорів, громади Бутівського за такий короткий час вдалося зробити добру справу – дитсадок на 18 місць. Нині тут виховується 12 малят, та є ще бажаючі, щоб їх дітки відвідували дошкільний заклад. Також висловив щиру вдячність громаді, спонсорам: подружжю Замковим - Олександру Вікторовичу та Любові Миколаївні, братам Шевченкам - Валерію й Сергію, Василю Дужонкову, Валентині Возній, Олександру Зубасі, Івану Німчуку, Гейзі Повні, Катерині Горобець, бо ж на ремонт і облаштування групового осередку дитсадка «Полісяночка» використано 169 тис. грн., з них 10 тис. грн. – кошти районного бюджету, 60 тис. грн. - субвенція Костянтинівської сільради, 99 тис. грн. -  спонсорська допомога. Тож разом гарно творити добрі справи для майбутнього нашого району, рідної України.
Заступник голови районної ради Сергій Макаренко привітав усіх з довгоочікуваною радістю. Тільки так, разом, можна успішно виконувати програму «Будуймо Олександрійщину разом!». Лише за півтора року в районі відкрито чотири дитсадка на радість і добро.
Сільський голова Олександр Мороз та директор Бутівського НВК Василь Дмитренко теж привітали всіх присутніх і подякували за таку ефективну, спільну працю, окремо всім сільгоспвиробникам і підприємцям, батькам, громаді. Бо ж тільки так можна за короткий термін створити рукотворну красу для малят.
А яке ж казкове свято без доброї Феї, веселого Клоуна, кмітливого Зайчика? Всі вони були тут і разом з малятами гралися, розповідали віршики, танцювали. Їх ролі виконували працівники районного будинку культури Анастасія Мельничук, Максим Макогон, Мирослава Волошина. Музичний супровід здійснював Андрій Хайновський.
А як же без торта на день народження? Був і чарівний торт із свічкою диво-сюрпризом. Запалили її й розрізали торт Віталій Згама, Сергій Макаренко, Тамара Сакара. Кожне маля із задоволенням смакувало шматочком торта. Свято вдалося на славу!
Віталій Миколайович, оглянувши всі кімнати дитсадкової групи, майданчик, звернувся до батьків, членів громади с. Бутівське, що співпраця в соціальному розвитку населеного пункту продовжується. Тепер працюємо над оформленням ігрового майданчика для дошкільнят.
В добрий час!
Тетяна Куц













Переглядів: 1122 | Додав: makarenko_sd | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0