28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Червень » 28 » Свято з нагоди Дня Конституції
13:05
Свято з нагоди Дня Конституції

 

27 червня в Олександрійському районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Дню Конституції України та Дню державної служби України.

 

Зі словами вітань до присутніх звернулися голова Олександрійської районної державної адміністрації Богдан Куруп та голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко. Вони подякували державним службовцям за відповідальне та сумлінне виконання службових обов’язків на ниві служіння українському народу та висловили вдячність колегам за щоденну відповідальну працю. Та побажали їм здоров’я, тепла, затишку і впевненості у завтрашньому дні. І виконали урочисту місію нагородження кращих представників державної служби Олександрійського району.

 

По завершенню урочистої частини на присутніх чекав святковий концерт за участі працівників та аматорів районного будинку культури. І став він справжнім подарунком для багатьох та додав настрою і позитиву.

 

Безперечно, довіра до влади починається з людини, яка вирішує повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на держслужбовців особливо відповідальні завдання, чекаючи взамін компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 461 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0