28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Травень » 30 » Табір «Патріот»: стабільне продовження
08:12
Табір «Патріот»: стабільне продовження

Під девізом «Відпочиваємо з розумом»  на Олександрійщині втретє стартував Табір «ПАТРІОТ». Цього разу юних дослідників рідного краю гостинно зустрів Шарівський НВК. Саме тут    30 учнів  з п’яти районів Кіровоградської області матимуть  свій активний відпочинок. Протягом п’яти днів на дітей чекатимуть пізнавальні  екскурсії цікавим куточками сільськогосподарського краю.  Сьогодні, наприклад,   вони вже відвідають Новопразький молочно  -  товарний комплекс «Петриківське молоко». А в середу  побувають на стадіоні «Ніка», де вболіватимуть за ФК «Олександрія». Як розповідає заступник начальника відділу освіти РДА, голова ГО «Патріот» Світлана Михайленко, далі буде не менш цікаво. Патріотівці разом із творчими хіміками району проведуть практичні  досліди та лабораторні роботи. 


У цьому таборі кожній дитині буде надано особливу увагу, підкреслює директор НВК Олена Малихіна.  
Діти зможуть зануритися в атмосферу творчості, взяти участь в інтерактивних іграх, майстер-класах та всіляких конкурсах на розвиток логіки, дитячої уяви та творчого мислення. Команда креативних педагогів шкіл району розумний відпочинок зроблять незабутнім. І треба сказати, що   він вже став таким,   адже кожна дитина  отримала у подарунок   сувенірний комплект одягу: футболку і бейсболку з написом «Патріот», а також тематичний значок на згадку.

За словами пані Світлани,  Табір «ПАТРІОТ»  має кілька завдань. Передусім, це організація змістовного дозвілля учнівської молоді, залучення до участі в конкурсах з використанням ІТ-технологій; стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку; обмін досвідом роботи та взаємозбагачення як учнів, так і викладачів у процесі творчого спілкування; удосконалення системи ранньої профорієнтації молоді та її мотивації до вступу на природничі та інженерні спеціальності.

На відкриття табору завітали голова районної ради Ольга Коріненко, виконавчий директор ПАТ «Шарівське» Віктор Кузьменко, сільський голова Людмила Банул, помічник народного депутата Анатолія Кузьменка – Олена Святець.  Щиро раділа гостям директор школи Олена Малихіна.

Як повідомили організатори табору, всі заходи будуть реалізовані за підтримки місцевих  спонсорів, а саме: господаря Шарівської землі, директора ПАТ «Шарівське» Віктора Кузьменка, фінансового директора ТОВ «УкрАгроКом» Павла Фесюка, комерційного директора ТОВ «Колос» Любові Замкової.

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 457 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0