28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2011 » Вересень » 1 » День Знань
15:42
День Знань

Вирушили школярі та педагоги Новопразької ЗОШ І-І ст. Але це не одне досягнення у житті новопражан. Їх маленька, але затишна школа виблискує свіжою фарбою, частково заміненими на сучасні вікнами, перекритим дахом, завершується капітальний ремонт спортивної зали, гостинно запрошують до себе 12 новеньких парт і понад два десятки стільців. Це все завдяки турботливим місцевим господарям та керівникам району. З вуст директора школи, вчителів, дітей неодноразово лунають вдячні слова на адресу голови РДА Сергія Кузьменка, керівників фермерського господарства «Південне» Василя та Олександра Валькевичів, керівника фермерського господарства «Степ» С. Скорохода, генерального директора ТОВ «УкрАгроКом» Анатолія Кузьменка, керівника фірми «Гермес-Трейдинг» Юрія Скічка, голови селищної ради Ольги Горбенко. Чимало зусиль докладає для організації усієї педагогічно-господарської роботи директор школи Валентина Коновалова. Підтвердженням цього факту є відзначення її як цьогорічного лауреата районної педагогічної премії імені Федора Оксанича в номінації «Керівник року».

Ось з таким піднесеним настроєм вишикувались учні, вчителі, численні батьки на святкову лінійку, присвячену 1 вересня. Серед гостей свята заступник голови Олександрійської районної ради Сергій Макаренко, заступник голови фермерського господарства «Південне» Олександр Валькевич, голова селищної ради Ольга Горбенко. Як і годиться для такої події, учасники лінійки урочисто зустріли майбутніх випускників-дев’ятикласників та тих, хто тільки розпочинає тернисту освітянську дорогу, першокласників. На подвір’ї школи лунали вітальні слова, вірші, пісні і танці. Заступник голови районної ради Сергій Макаренко разом зі щирими гарними вітаннями вручив паспорт-сертифікат на електром’ясорубку для шкільної їдальні, щоб школярі завжди могли ласувати смачними стравами. Тим більше, що керівництво господарства разом з бюджетом забезпечують усіх учнів безкоштовним харчуванням.  На свято навіть «заблукав» Дід Мороз з торбою подарунків для першачків (як вияснилося, за особистим направленням Анатолія Кузьменка). А Олександр Валькевич, колишній учень цієї школи, пообіцяв, що школа завжди може розраховувати на фінансову підтримку сусіднього господарства. І відразу ж після свята пішов дивитися, як завершується ремонт спортзали.

Лунає перший дзвоник. Учні розходяться по класах на перший цьогорічний урок, присвячений 20-річчю незалежності України. Тож хай успішним буде їх похід у Країну знань!





Переглядів: 1151 | Додав: makarenko_sd | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0