28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2020 » Грудень » 7 » У райдержадміністрації відзначили День місцевого самоврядування
09:20
У райдержадміністрації відзначили День місцевого самоврядування

Сьогодні, 7 грудня 2020 року, у залі засідань райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Коваль і голова районної ради Сергій Ракута привітали представників місцевого самоврядування з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування в Україні.

У своєму вітальному слові Юрій Леонідович відзначив взаємодію двох органів  - райдержадміністрації і районної ради у формуванні майбутнього держави. Завдяки злагодженій роботі двох гілок влади та тісному співробітництву сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів. Адже райдержадміністрація і районна рада працюють в єдиному полі на благо розвитку Олександрійщини, Кіровоградщини і всієї України. Тож у майбутньому буде прикладено чимало зусиль задля перспективного розвитку новоствореного Олександрійського району, до складу якого входять 4 райони. З нагоди професійного свята він побажав усім присутнім здоров`я, миру, злагоди, кохання і гідної заробітної плати.

До щирих слів привітань приєднався Сергій Миколайович, зазначивши про вагомість взаємодії райдержадміністрації з районною радою як однієї команди. Зауважив про великий об’єм праці, який потрібно виконати. Він висловив переконання, що діяльність органів місцевого самоврядування та виконавчої влади і в подальшому буде спрямована на вирішення нагальних проблем, підвищення життєвого рівня наших людей. У своїй промові побажав усім удачі, здоров’я, спокою в родинах, наснаги та любові.

За наполегливу працю, високу професійну майстерність, добросовісне відношення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Олександрійської райдержадміністрації і районної ради з врученням нагрудного знака до неї нагороджено Гунько Юлію Анатоліївну, завідувача сектору фінансово-господарського забезпечення, головного бухгалтера апарату Олександрійської районної державної адміністрації.

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 260 | Додав: lysak_ds | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0