28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Жовтень » 18 »  В Андріївському садочку відкрили другу групу
07:17
 В Андріївському садочку відкрили другу групу

Сьогодні в селі Андріївка - свято! У місцевому садочку «Ластівка» відкрили другу групу, для найменших жителів. Розділити урочисту мить свята дитинства з усіх куточків району з’їхалися поважні гості – голова РДА Богдан Куруп, його заступники Юрій Коваль та Олександр Безкровний, голови сільських і селищних рад, помічник народного депутата України Анатолія Кузьменка – Олена Святець, начальник відділу освіти РДА Олена Полтавець. З собою привезли купу подарунків і теплі побажання. Але спочатку оглянули комфортні апартаменти нової групи «Сонечко». Дивувалися гарному ремонту, яскравим шпалерам, сучасним меблям, зі смаком оздобленим стінам. Особливо сподобалася ігрова кімната, стелю якої будівельники прикрасили казковим сонечком. Усе, до найменших дрібниць, тут зроблено з любов’ю. Такій красі і комфорту дорослі щиро раділи.

Раділи тому, що спільними зусиллями влади, бізнесу і громади вдалося втілити в життя такий важливий соціальний проект. Про це, зокрема, під час виступу сказав голова РДА Богдан Куруп. Він подякував соціальним партнерам – ТОВ «УкрАгроКом», місцевому господарству «Райагрохім» і, звичайно, Андріївському сільському голові Віктору Близнюку за турботу про підростаючу зміну.

- Радує, що в селі народжуються дітки, що в них є гарний сучасний садочок, а в селі живуть і працюють небайдужі люди, - підкреслив посадовець. Його сподівання на те, що в садочку через рік може з’явитися третя група, бо діток в селі стає з кожним роком більше (нині їх майже сто), підтримали й інші гості. Усі бажали малечі щасливого дитинства, а батькам і вихователям – терпіння і підтримки держави.

Теплі і щирі промовипродовжилися святковим концертом. На знак подяки за комфорт і увагу дітки декламували вірші і гуморески, танцювали і співали.

Заключним акордом свята стало розрізання святкового торту, який працівниці садочка виготовили у формі сонечка. Право розрізати торт надали усім гостям, першим це зробив голова РДА Богдан Куруп. Підсумувала зустріч завідуюча закладу Оксана Солов’ян. Подякувавши усім за увагу і підтримку їхнього закладу, вона подарувала почесним гостям великі пряники з написом «Дякуємо». Розчулені гості залишали захід, узявши з собою приємний спогад про гарне дитяче свято в садочку «Ластівка».

Відтепер в Андріївському дошкільному закладі «Ластівка» 35 вихованців, 15 з них – дітки з нової групи.

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 409 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0