28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Відбулася дванадцята сесія районної ради
10:11
Відбулася дванадцята сесія районної ради

Пленарне засідання чергової, дванадцятої сесії Олександрійської районної ради відбулося у середу, 26 жовтня. ЇЇ порядок денний містив 14 питань. Усі вони були розглянуті та попередньо опрацьовані на  спільному засіданні  постійно діючих депутатських комісій,  провела яке голова постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності діяльності рухів, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою Любов Замкова.

Попрацювавши годину в комісіях, депутати взяли участь у роботі пленарного засідання, яке відкрила і провела голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко. Початок сесії вона присвятила тому, що повідомила про кадрові зміни, що відбулися у міжсесійний період. Зокрема, представила депутатському корпусу нового керівника районної поліції – Олександра Кодака, а також вручила депутатський значок і посвідчення новому депутату райради Наталії В'ячеславівні Рудіковій, яку обрано від Олександрійської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка замість вибулого за станом здоров'я депутата від цієї партії Миколи Михайловича Кас'яненка.

Також Ольга Коріненко   повідомила про офіційні  відповіді, що підготовлені керівництвом райради та адміністрації на депутатські звернення та запити, що надійшли раніше на її  адресу.

У свою чергу, перед присутніми виступив начальник районного відділення поліції Олександр Кодак. Звертаючись до депутатського корпусу, він закликав усіх до співпраці та повідомив, що наступного четверга, 3 листопада, проведе свій перший виїзний прийом  громадян на території Новопразької селищної ради. 

Далі депутати перейшли до розгляду питань черги денної пленарного засідання. Першим – розглянули проект рішення «Про хід виконання районної  цільової  програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро та території Олександрійського району на період до 2021 року», про що доповідав начальник Олександрійського міжрайонного управління водного господарства Василь Вольф. Його інформацію депутати взяли до відома.

Наступними були проекти рішень про  хід виконання трьох районних програм, зокрема, програми зайнятості населення Олександрійського району на 2013 – 2017 роки; програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на 2014 – 2016 роки та цільової соціальної  програми протидії ВІЛ – інфекції/СНІДу на 2015 – 2018 роки. З цих питань доповідали: Ірина Мукієнко, директор міськрайонного центру зайнятості та  Анатолій Цимбалістий, лікар – інфекціоніст Олександрійської ЦРЛ.

Окремими рішеннями депутати  затвердили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року, а також внесли зміни до районного бюджету на поточний, 2016, рік.

Також сесія ухвалила низку рішень, якими затвердила технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок; внесла зміни до Статуту Олександрійської ЦРЛ та зміни до базової мережі закладів культури Олександрійського району; погодила передачу  в оренду гаража та частини вільного нежитлового приміщення, а  також внесла зміни в одне із свої рішень щодо погодження передачі в оренду частини нежитлових приміщень.  

З цих та інших питань депутати ухвалили відповідні рішення.

 


 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 446 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0