28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Червень » 16 » Відбулася вісімнадцята сесія районної ради
11:41
Відбулася вісімнадцята сесія районної ради

 

16 червня відбулася 18-та сесія районної ради під головуванням голови райради Ольги Коріненко. Пройшла вона за участі голови райдержадміністрації Богдана Курупа та депутатів районної ради, сільських і селищних голів.

 

На порядок денний винесли 12 питань. Першочергово про внесення змін до районної комплексної програми соціального захисту населення поінформувала заступник начальника управління соцзахисту населення РДА Тетяна Шелесько.

 

Ряд питань стосувалися освітньої галузі, з яких виступила начальник відділу освіти РДА Олена Полтавець. Зокрема, депутати проголосували за зміну типу навчального закладу Косівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на навчально-виховне об’єднання "загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів – позашкільний центр", та зміну найменування Бутівського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" на Бутівський навчально-виховний комплекс "загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад". Також районні обранці дали згоду на звільнення за власним бажанням директора Недогарського НВК Валентини Калашнік і призначення на її місце Олени Родіонової, яка працює у даному закладі вже 12 років і три роки є заступником директора.

 

Також на розгляд депутатів було винесено питання про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року № 159 "Про районний бюджет на 2017 рік", з якого поінформувала начальник фінансового управління РДА Ірина Левченко, про погодження передачі в оренду частин вільних приміщень (доповідали головний лікар ЦРЛ Валентина Гарагуля та головний лікар КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги району" Олександр Гірник. Кілька питань, що стосуються роботи районної ради, озвучила голова Ольга Коріненко.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 482 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0