28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2012 » Квітень » 20 » Змагалися депутати
16:30
Змагалися депутати

20 квітня в Олександрії в міському Палаці спорту з ініціативи міської організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак»  відбулася міськрайонна спартакіада серед депутатів міської, районної, сільських та селищних рад, присвячена Року спорту та здорового способу життя в Україні.

Учасників змагань привітали міський голова С.Цапюк, голова районної ради М. Бойко, голова міської організації ФСТ «Спартак» В.Курганов та головний суддя змагань Г.Пастух. Звертаючись до учасників спартакіади, Михайло Сергійович Бойко, зокрема,  сказав:

 "Приємно бачити, що останнім часом серед публічних людей міста і районну невпинно зростають ряди прихильників фізичної культури і спорту. І так само приємно усвідомлювати, що сьогодні ви своєю активністю та особистим прикладом сприятимете утвердженню здорового способу життя у наших громадах.

 Спорт вищих досягнень, яким ми так пишаємося, народжується із звичайних захоплень фізкультурою і спортом." Михайло Сергійович побажав усім наснаги, бадьорості духу, вдалих стартів і перемог.

Потрібно сказати, що учасники команд хоч і налаштовані були на перемогу (в обох командах відчувався дух суперництва), проте атмосфера на спортивних майданчиках була дружня,  усі випромінювали позитив і хороший настрій.  А це, якщо не головний, то принаймні надзвичайно важливий  результат подібних змагань.

А за підсумками участі у всіх видах спорту, гравці з Олександрійської районної ради отримали такі результати:

 Перше місце з волейболу. Молодці!!! Традиційно вже перше місце з настільного тенісу серед чоловіків посів неперевершений Станіслав Лум’яник, третє - Павло Куниця, перше місце з настільного тенісу серед жінок здобула  Людмила Репенько, перше місце -  з шахів серед чоловіків виборов Віктор Сунько, серед жінок район у змаганнях з шахів  отримав ІІ місце  (Ольга Коріненко).

 У змаганнях з шахмат перше місце серед чоловіків посів Олександр Ткаченко, і серед жінок район здобув друге місце (Тамара Сакара).

 По завершенню змагань (якраз година була обідня) керівництво міста запросило обидві команди на зелену галявину на подвір’ї спортшколи, де всі охоче пригостилися смачним кулішем та не менш смачними  українськими варениками.

Наступний тур змагань міськрайонної спартакіади пройде 25 квітня у с.Головківка, де команди змагатимуться з міні-футболу та більярду.

27 квітня   обласну спартакіаду серед депутатів усіх рівнів Кіровоградщини прийматиме смт.Олександрівка.

 











Категорія: Новини Олександрійської районної ради | Переглядів: 1064 | Додав: makarenko_sd | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0