28000, м.Олександрія, вул.Шевченка, б 132
Тел: 7-10-80, Факс: 7-05-51, e-mail: alex-rada@ukr.net




Головна » 2017 » Травень » 9 » Олександрійщина шанує подвиг ветеранів Другої світової війни
10:54
Олександрійщина шанує подвиг ветеранів Другої світової війни

 

9 травня Олександрійщина, як і вся Україна, вшановує подвиг ветеранів Другої світової війни. Цього дня біля Братської могили у селищі Приютівка на урочистості з нагоди Дня Перемоги зібралось кілька сотень громадян, серед яких ветерани та діти війни, представники влади та духовенства, педагоги та учні Користівської загальноосвітньої школи та Цукрозаводського НВК, учасники АТО, жителі та гості селища.

 

З вітальним словом до присутніх звернулась голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко, яка від щирого серця подякувала усім тим, хто у найважчі часи брав участь у захисті Батьківщини та відбудові країни після нацистської навали. Ветеранам Ольга Анатоліївна побажала довгих років життя, міцного здоров'я та сімейного затишку, а молодим приютівчанам – незламності духу, мирного неба та єднання.

 

Ветерани, в свою чергу, ділилися спогадами про лихоліття воєнного часу, згадували своїх бойових побратимів, більшості із яких вже немає серед живих, дякували працівникам селищної ради за постійну увагу і турботу, а також давали настанови молоді, закликаючи любити і при необхідності захищати рідний край від ворогів.

 

Після вшанування хвилиною мовчання полеглих Героїв слова вдячності та привітання лунали з уст селищного голови Вікторії Лисенко, яка з нагоди свята вручила ветеранам пам’ятні медалі. Захід супроводжувався фронтовими піснями у виконанні місцевого вокального колективу, зворушливими віршами від школярів та молитвою за мир від настоятеля місцевого храму – протоієрея Євгенія.

 

По закінченні урочистої частини усі бажаючі мали нагоду особисто привітати ветеранів та вручити їм квіти, а також покласти їх біля пам’ятного обеліску полеглим воїнам. Після цього на учасників заходу чекала польова кухня та концертна програма.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 475 | Додав: Davydov | Рейтинг: 0.0/0
Інші сайти



Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0